با هم یاد بگیریم.

این وبلاگ درباره روش های آموزش، اخبار آموزش و پرورش و مدارس و امور مهمی است که برای دانش آموزان، والدین و دست اندرکاران آموزش مهم است.

با هم یاد بگیریم.

این وبلاگ درباره روش های آموزش، اخبار آموزش و پرورش و مدارس و امور مهمی است که برای دانش آموزان، والدین و دست اندرکاران آموزش مهم است.

کمالگرایی: سوپرمن سازی

به تازگی با واژه کمالگرایی آشنا شدم. البته این واژه را سالها پیش شنیده بودم و تنها دیروز بود که متوجه شدم معنی آن را درست نفهیمده و بعد از خواندن مقاله ای درشبکه اجتماعی مدرسه کلوب متوجه سوء تعبیر و سوتفاهمی شدم که تا آن زمان داشتم. من همیشه فکر می کردم که کمالگرایی یک صفت خوب و پسندیده است و آن را مترادف آیده آل گرای می پنداشتم. روز گذشته با خواندن مقاله "نقش والدین کمالگرا در تربیت فرزند" در شبکه اجتماعی مدرسه کلوب با آن آشنا شدم و حال می خواهم شما را نیز با این کلمه آشنا کنم. 

با اینکه برخی از نوابغ دارای شخصیت کمالگرا بودند، بعنوان نمونه می توان از این افراد نام برد: میکل‌آنژ، بتهوون، نیوتن، استیوجابز، نیکلاس کوپرنیک، فرانتس کافکا، گوستاو فلوبر، لئوناردو دا وینچی، یوهانس برامس، آندری تارکوفسکی، استنلی کوبریک و دهها نام دیگر و کمالگرای در این افراد به نبوغ و دستآوردهای شگفت انگیزی منجر شده است ولی تضمینی نیست که آنها یا اطرافیانشان در زندگی موفق و شاد بوده باشند.

همانطور که پیشتر اشاره شد مقاله جامع و کامل "نقش والدین کمالگرا در تربیت فرزند" که درباره کمالگرای در شبکه اجتماعی مدرسه کلوب منتشر شده است در این باره توضیحات خوبی ارائه داده است. در اینجا خلاصه ای از این مقاله را بررسی خواهیم کرد. 

مقاله "نقش والدین کمالگرا در تربیت فرزندان" همانطور که از نام آن پیداست به والدین کمالگرا می پردازد. تعریفی از کمالگرایی، آیده آل گرای و واقعگرایی داده و تفاوت های بین این واژه ها را توضیح می دهد. دلایل اینکه چرا والدین این زمانه گرایش به کمالگرایی پیدا کرده اند، انواع کمالگرایی و نشانه های کمالگرایی و عواقب آن را توضیح داده، به نقش مثبت و منفی مدرسه در این باره پرداخته و در پایان راهکارهای برای خلاصی از کمالگرایی ارائه می دهد. 

در این مقاله چند مدرسه موفق که توانسته اند با شیوه های صحیح والدین و دانش آموزان را آموزش دهند تا مبتلا به سندروم "کمالگرای" نشوند نیز معرفی شده است. 

در اینجا یکی از این مدارس را بررسی می کنیم: دبیرستان پسرانه علامه طباطبایی- واحد آبشناسان.

نام مجتمع فرهنگی – آموزشی غیردولتی علامه طباطبایی در آموزش و پرورش ایران مترادف رتبه های تک رقمی و دو رقمی، بیشترین تعداد قبولی دانشگاه های ایران، معدل های بالا، امکانات لاکچری، بهترین معلمان، مدالهای رنگارنگ المپیادهای جهانی، کلاسهای فوق برنامه فوق العاده، المپیادهای ورزشی خصوصی و اگر خلاصه بگوییم: علامه طباطبایی مترادف: برترینها، ثروت، برنامه ریزی های دقیق، نخبگان و مقام و رکورد و مدال است.

دبیرستان پسرانه غیردولتی علامه طباطبایی واحد آبشناسان نه تنها بهترین دبیرستان پسرانه منطقه 5 بلکه بهترین دبیرستان پسرانه ایران و در قواره یکی از بهترین های آسیا است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد